2024-09-24 06:00Pressmeddelande

RYOBI utökar snösortimentet med en MAX POWER 36V Snöskyffel

Snöskyffel MAX POWERRyobis NYA 36V Snöskyffel från MAX POWER serien.

Den nya Snöskyffeln MAX POWER 36V 30cm från RYOBI är konstruerad för att leverera snabb och enkel snöröjning.

Ett helt nytt tillskott för 2024 till RYOBI snösortiment i serien MAX POWER. Snöskyffeln använder innovativ 36V MAX POWER-teknologi och gör snöröjningen snabb, kraftfull och enkel. Erbjuder ett snabbt och lättanvänt system för att rensa snö i trädgårdar, på uteplatser och mindre uppfarter.

Välj mellan två hastigheter

Byt enkelt mellan två hastighetsinställningar för att optimera snöskyffelns varvtal vid olika snöförhållanden. Denna funktion gör att du kan maximera drifttiden i nysnö eller öka kraften när du möter tuffare förhållanden, vilket säkerställer effektiv och anpassningsbar prestanda i alla scenarier.

Busenkel att använda

Snöskyffelns lätta design med stödhjul är lättmanövrerad och gör det enkelt att komma in på mångsidiga ytor som balkonger och garageuppfarter. Hjulet hjälper dig även att navigera runt hörn. Kraft och hög prestanda är standard med MAX POWER och du undviker dessutom besväret som medföljer en manuell snöskyffel. Spara på krafterna tillsammans med MAX POWER.

RYOBI’s MAX POWER Snöskyffel 36V erbjuder en snabb och effektiv lösning för snöröjning. Den batteridrivna snöskyffeln från Ryobi tar enkelt bort det manuella arbetet med att skotta snö i din trädgård och på dina gångvägar.

Skapad med säkerhet i åtanke!

Snö som får ligga kvar på marken kan smälta och omvandlas till is, vilket gör det farligt att gå eller köra på. RYOBIs snöskyffel är designad med en skraplist som säkerställer att liten mängd snö lämnas kvar efter användning genom att skrapa nära ytan, utan att skada dina utomhusytor, vilket minskar risken för både halka och sladd.

Det IPX4-klassade batterifacket är specifikt utformat för att skydda det kompatibla MAX POWER-batteriet mot regn eller snö och ger dig tryggheten att batteriet inte tar skada, även i tuffa vinterförhållanden.

Lita på RYOBI®

Genom att integrera den mest avancerade motorteknologin, elektronik och batteriprestanda omdefinierar MAX POWER batteridriven bekvämlighet för DIY-marknaden, vilket ger dig friheten att enkelt ta dig an de tuffaste och mest krävande trädgårdsuppgifterna.

Med ett sortiment av trädgårdsverktyg som täcker allt från gräsklippning och häckklippning till batteridrivna spänningsomvandlare och snöslungor, erbjuder MAX POWER noll utsläpp, låg vibration och minimalt med ljud i ett lättvikts, batteridrivet system.

MAX POWER är det smarta valet för trygg och effektiv batteridriven trädgårdsskötsel. Tack vare sin marknadsledande teknologi och innovation erbjuder RYOBI® dessutom en 3-årsgaranti på sina batteridrivna verktyg (registrering krävs).



Om RYOBI

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.


Kontaktpersoner

Malin Hornemark
Marketing Specialist Sweden
Malin Hornemark