2022-09-30 06:35Pressmeddelande

RYOBI:s nya MAX POWER-snöslungor gör snöröjningen både smidig och enkel!

Ryobis tre nya snöslungor gör vintern enkel och smidig!Ryobis tre nya snöslungor gör vintern enkel och smidig!

(Uppdaterad 2022-10-06)
 
RYOBI:s senaste sortiment av snöslungor innehåller allt du behöver för att skotta snabbt, enkelt och säkert – från igensnöade gångstigar till täckta uppfarter.
 
Snabbare, säkrare, smartare.
 
När temperaturen stiger och ju mer snö som finns på en yta, desto större blir risken att snön smälter och förvandlas till hal is när temperaturen sänks igen. Detta gör dina vägar ännu farligare att röra sig på. Som tur är har alla RYOBI:s snöslungor utformats för att skotta nära marken och lämna minimalt med snö kvar, också på ojämna underlag.
 
RYOBI:s senaste sortiment av snöslungor erbjuder en batteridriven lösning för alla typer av snöoväder. RYOBIs MAX POWER-snöslungor är utformade för att få jobbet gjort snabbt, säkert och med liten ansträngning, från mindre uppgifter som att ta bort snö från en gångväg till att röja en hel parkering med plats för över 40 bilar.
 
 
36V MAX POWER-snöslunga 45 cm
Den batteridrivna konstruktionen hos RY36STX45A 140-modellen innebär att du slipper förlängningskablar och manuell skottning. Hur vått och kallt vädret än blir kan denna batteridrivna modell enkelt hjälpa dig att skotta 208 m² på bara 12 minuter och 24 sekunder .

36V MAX POWER-snöslunga 53 cm
Om du ersätter din bensindrivna snöslunga är RY36STX53A-150 från RYOBI® den ultimata lösningen för dina snöröjningsbehov. Den här modellen ger optimerad prestanda med batterikraft på 5,0 Ah och klarar upp till 560 m2 på 18 minuter. Med en LED-list, ett kastavstånd på 10,6 m och en 180-graders slunga för justering av utkastet har det dessutom aldrig varit enklare att flytta undan snön – även nattetid.
 
 
36V MAX POWER-snöslunga 61 cm
Behöver du skotta snö i kyla och mörker? Med uppvärmda handtag, strålkastare och en LED-panel behöver du aldrig mer oroa dig för snöskottning – oavsett väder och tid på dygnet. Som ersättning för en bensindriven 2-stegs snöslunga är RY36STX61A-modellen RYOBI:s mest kraftfulla och största snöslunga med självgående teknik. Du behöver aldrig mer kämpa med att behöva skjuta en tung maskin framför dig. De robusta hjulen på 42,5 cm ger bra grepp och tar sig enkelt fram genom snön.


Om RYOBI

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.


Kontaktpersoner

Malin Hornemark
Marketing Specialist Sweden
Malin Hornemark

Relaterad media