2023-10-25 06:25Pressmeddelande

Att skotta snö har aldrig varit smidigare med RYOBIs NYA snöskyffel!

RYOBI® har lanserat en ny batteridriven 18V snöskyffel som ger snabb och enkel snöröjning, perfekt för att ta bort lätt, nysnö från uppfarter och trottoarer.Manuell skottning är nu ett minne blott med Ryobis nya 18V Snöskyffel!

RYOBI® har lanserat en ny batteridriven 18V snöskyffel som ger snabb och enkel snöröjning, perfekt för att ta bort lätt, nysnö från uppfarter och trottoarer.

Enkel att använda

Att skotta snö manuellt kan vara en fysiskt ansträngande uppgift, som ofta leder till ryggont och trötthet. Ryobis batteridrivna snöskyffel tar enkelt bort det manuella arbetet med att röja snö i din trädgård och på dina gångar.

Skapad med säkerhet i åtanke!

Snö som har legat kvar på marken utomhus kan smälta och förvandlas till is, vilket gör det farligt att gå eller köra på. RYOBIs snöskyffel är utformad med ett skrapblad som säkerställer att minimalt med snö lämnas kvar efter användning genom att skrapa nära ytan, utan att skada dina utomhusytor, vilket eliminerar risken för att halka eller sladda. 

Det IPX4-klassade batterifacket är särskilt utformat för att skydda det kompatibla ONE+-batteriet mot regn eller snö och ger dig sinnesro att batteriet inte skadas, inte ens under tuffa vinterförhållanden.

Kraftkälla

18V

Arbetsbredd

25cm

Arbetsdjup

15cm

Utkast

6m

Vikt utan batteri

7.0kg

Artikelnummer

5133006091

EAN nummer

4892210223302

 

Spara tid!
RYOBIs snöskyffel ONE+ är en snabb och effektiv lösning för att röja snö i små och medelstora trädgårdar, på uteplatser eller garageuppfarter.

RYOBI® Snöskyffel 18V är det perfekta verktyget för alla husägare som behöver prisvärd snöhantering utan den fysiska ansträngning och hälsorisk som en vanlig manuell snöskyffel innebär.

Varför RYOBI?

Du kan byta ett batteri mellan över 200 olika verktyg som täcker alla dina behov inom DIY, trädgård och fordon.

ONE+™ har drivit en rad olika trädgårds- och elverktyg sedan 1996: det är 25 år av ONE+™-innovation i ett verktygssystem. Det är därför ONE+-systemet är marknadsledande på den batteridrivna DIY-marknaden över hela världen.

RYOBI®-verktyg är byggda för att hålla länge och har ett konkurrenskraftigt pris och skyddas av en treårig garanti för ytterligare sinnesro.



Om RYOBI

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.


Kontaktpersoner

Malin Hornemark
Marketing Specialist Sweden
Malin Hornemark