2019-04-10 11:43Pressmeddelande

Ryobis unika Plattrensare - Rengör uteplatsen blixtsnabbt

null

Rensa snabbt och enkelt bort mossa, ogräs och smuts från uteplatsen eller trädäcket med Ryobis nyhet Plattrensaren. Designad för att göra arbetet så bekvämt och bekymmerslöst som möjligt, med sin höghastighetsroterande stålborste, rensas det oönskade bort mellan plattor och stenläggningar på nolltid. Addera påbyggnadsdelen med allroundborste och du kan rengöra vilket trädäck eller altan som helst.


Kraftfull rengöring
Den kraftfulla plattrensaren rengör alla typer av ytor med största effektivitet, för alla uteplatser och uppfarter. Med stålborsten och allroundborsten kan användaren försäkra sig om att utemiljön runt huset och på uteplatsen kommer skina igen precis som när det var nytt.


Stålborste (inkluderad):
Driven av en 18V-motor, roterar stålborsten med hög hastighet för att rensa bort ogräs, mossa och smuts i fogar och mellan stenar.

Allroundborste (säljs separat):
Använd allroundborsten för lätt och ledig rengöring av altan, trädäck, plattor, trädgårdsgångar, stenläggningar, kullersten och flera andra ytor. Till skillnad från en traditionell skurborste slipper man skrubbandet och gnidandet. Med allroundborstens hårda borst och en kraftfull 18V-motor tar verktyget enkelt bort all mossa och smuts som lagrats på ytan.


Plattrensaren är ett perfekt alternativ till högtryckstvätten eftersom den inte skadar murbruket eller riskerar att lyfta plattorna, vilket ofta är en tråkig konsekvens av att använda högtryck. Verktyget finns också tillgänglig som Multiborste, där både stålborste och allroundborste medföljer i förpackningen.


Designad med dig i åtanke

Att byta tillbehör på plattrensaren är enkelt. Bytet sker verktygslöst genom att trycka in spärrarna och lossa tillbehöret från verktygskroppen, lätt gjort med en hand. Gå snabbt från stålborste till allroundborste om du vill rengöra både fog och yta.


Ett teleskopiskt skaft och ett stödhandtag som går att justera till olika vinklar ger maximal komfort för användaren oavsett längd. Med enkla reglage justeras verktyget efter behov för att åstadkomma bästa grepp och hållning.


Med batteridriven frihet kan verktyget användas oberoende av plats och tid med en fantastisk uteplats som resultat!

Plattrensaren finns tillgänglig i olika utförande, utan batteri & laddare för den som redan är i ONE+ systemet (1), med ett 2,0 Ah batteri & laddare för nya användare (2), samt ett kit som innehåller båda stålborsten och allroundborsten (utan batteri & laddare) för den som vill åt verktygets fulla potential (3).En del av ONE+systemet
Vår 18V Plattrensare är det senaste tillskottet till ONE+systemets trädgårdssortiment, som nu har över 100 verktyg för hem & trädgård. Driv samtliga verktyg på samma batteri och gå enkelt från trädgårdsfix till inomhusprojekt eller varför inte bilvård. Oavsett dina intressen finns det ONE+ för alla.

För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se

Ytterligare information

För ytterligare information, kontakta Sales Manager Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

Om Ryobi

Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman