2017-10-30 12:30Pressmeddelande

Ryobis nya ONE+ 18V verktyg för träbearbetning

null

De nya ONE+ verktygen erbjuder ännu mer flexibilitet och mångsidighet för hemmafixaren!

Oavsett om du behöver slipa eller fästa en dekorativ list på ett skåp erbjuder Ryobis nya batteridrivna verktyg en lösning för alla slags byggprojekt. Alla 18V verktyg är en del av Ryobis ONE+ serie där samtliga verktyg är kompatibla med en och samma batteriplattform. Idag omfattar serien över 70 elverktyg och trädgårdsmaskiner, men är under ständig tillväxt.

Välj det smarta sättet att bygga din verktygssamling på – med Ryobis ONE+ serie används samma batteri och laddare till alla 18V verktyg, vilket innebär att du inte behöver köpa extra batteri och laddare till varje verktyg som köps. Ryobi utvecklar kontinuerligt nya verktyg i serien för att underlätta för hemmafixaren i hemmet och trädgården. Därför är Ryobi och ONE+ varumärket som väljs av miljoner av husägare, hantverkare, och prismedvetna konsumenter.


18V Bandslip – R18BS-0
Ryobis 18V bandslip är idealisk för tyngre arbetsuppgifter – med batteridriven frihet! Bandslipens bredd på 76 mm och längd på 457 mm gör det enkelt att snabbt slipa stora ytor. Tillsammans med ett Ryobis 5,0 Ah batteri kan det här verktyget slipa en yta motsvarande 1 ½ trädörr på en laddning.

Det främre handtaget är justerbart i tre positioner för maximal kontroll samtidigt som verktyget kan manövreras i trånga utrymmen. R18BS avverkar upp till 700 g material per timme – idealiskt för slipning av dörrar, bord och andra stora ytor. Bandslipen levereras med dammuppsamlare för effektiv uppsamling av slipdamm och en renare arbetsyta. För smidig hantering har bandslipen verktygsfri montering av slippapper.


18V Elhyvel – R18PL-0
Med ett justerbart hyveldjup från 0–1,6 mm och 82 mm arbetsbredd är R18PL idealisk för bearbetning av dörrar och fönster och hyvling av större ytor. Elhyveln levereras med två vändbara hyvelblad som justeras och byts utan verktyg eller nyckel. 

Gummibelagt handtag för hög komfort samt ett främre handtag för ökad kontroll och precision.

Elhyveln har dessutom en rad andra fördelaktiga egenskaper som en slitstark plattform som underlättar hyvling, stödfot som skyddar arbetsytan när hyveln inte används och ett spånutkast som kan riktas åt höger eller vänster med effektiv utblåsning till spånpåsen.


18V Multifräs – R18TR-0
Tack vare sin låga vikt är denna multifräs idealisk för detaljarbeten. Den når varvtal upp till 29 000 varv/min och har 38 mm fräsdjup. R18TR levereras med 6 mm och 6,35 mm spännhylsor för större valfrihet av frässtål.

Multifräsen har en fininställning som garanterar exakt fräsdjup och LED belysning som belyser arbetsytan – R18TR underlättar alla slags fräs- och detaljarbeten.


18V Multiverktyg – R18MT-0
R18MT är ett av marknadens mest mångsidiga elverktyg som kapar, slipar, skrapar och tar bort kakelfog.

Tack vare en kompakt konstruktion och ett justerbart multihuvud med fyra positioner når verktyget trånga utrymmen. 3,2 graders oscillering och variabel hastighet med 6 steg ger hög precision och kontroll vid bearbetning av såväl trä som andra material som t.ex. plast, metall och gips.

Multiverktyget levereras med en rad tillbehör, sågblad, skrapa, insticksblad och universell tillbehörsadapter för kompatibilitet med tillbehör av andra fabrikat.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman