2020-04-27 07:20Pressmeddelande

Ryobis nya 18V Kompressor - Portabel lösning för mängder av jobb

R18AC-0 18V ONE+ Kompressor18V Kompressor. Perfekt för jobb med dyckertpistoler, fettspruta eller tryckluft. Maximalt tryck på 8 bar.

Ryobis kompressor är ett mångdsidigt verktyg, kapabel till att fylla däck, fylla bollar, fästa och reparera staket samt rensa undan på arbetsplatsen. Med en vikt strax över 6 kilo är det både en kompakt kompressor för större jobb men samtidigt portabel och möjligt att ta med sig.


Den har en 3,8 liters tank vilket är tillräckligt med luft för att få jobbet gjort. Och den levererar ett tryck på upp till 8 bar eller 116 PSI. Ett däck fylls på 80 sekunder!

 

säger Marcus Fritz, Produktchef på Ryobi.

Kompressorn har en funktion som oftast enbart finns på proffsmodeller – låsbar tryckreglering. Det är därför möjligt att sätta önskat tryck för att undvika över eller undertryck på däck, bollar och annan utrustning där exakthet är viktigt. Kompressorn har en Quick-release koppling för enkel hantering/byte av olika verktyg.

Tack vare sin imponerande prestanda kan kompressorn fylla 11 bildäck med ett 5,0Ah ONE+batteri.

R18AC-0 är det senaste tillskottet i ONE+familjen och kan därför använda samma batteri som över 100+ verktyg för hem & trädgård. Tillsammans ser de till att täcka alla dina behov!

Kraftkälla 18V
Antal medföljande batterier 0
Max. tryck (bar) 8,3
Max. tryck (PSI) 116
Tank (liter) 3.8
Bildäck (antal) 11 (på 5,0Ah)
Vikt med batteri (kg) 6.8
Artikelnummer 5133004540
EAN-kod 4892210179685


Garanti
Ryobis verktyg är byggda för att hålla och erbjuder sina användare en treårig
garanti för extra trygghet. Läs mer online.

För mer information
Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information
om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se


Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman