2020-05-04 12:00Pressmeddelande

Ryobi ONE+ Nyhet för alla som smörjer maskiner regelbundet!

Batteridriven smörjspruta förenklar jobbet direktBatteridriven smörjspruta förenklar jobbet direkt

RYOBI® Smörjspruta ger tryck upp till 10.000 PSI / 690 Bar för applikationer som kräver högt sådant. Ett flöde på 210g/min gör smörjningen snabb och enkel, nästan helt automatiserat.  

Med den 76 cm långa slangen och den avtryckar-drivna pumpen kommer du enkelt åt att smörja i områden som är svåra att nå. Slangen förvaras sedan smidigt på enheten vilket också skyddar munstycket från smuts och skador. Vid arbete under maskiner där det saknas ljus kommer den behändiga LED-lampan in i bilden och lysar upp.

Verktyget är kompatibelt med patroner från alla leverantörer och kan även fyllas direkt i den medföljande tuben. En avluftningsventil släpper ut kvarvarande luft och trycker fram fettet. Brytaren är låsbar och förhindrar oavsiktlig start vilket minskar spillet och onödigt läckage samt ökar säkerheten.

“Arbetar du med tunga maskiner så ska de smörjas var åttonde till var tionde timme när de används och med fettsprutan försvinner det manuella pumpandet helt... hela uppgiften går mycket fortare. Används verktyget med ett 5,0Ah-batteri kan den tömma 23 patroner, det är alltså en riktigt bra driftstid dessutom!” Säger Marcus Fritz, Produktchef på Ryobi.

Mackans Garage testar smörjsprutan och visar hur verktyget kommer till användning!

R18GG-0 är det senaste tillskottet i Ryobis bilvårdsserie som ingår i ONE+systemet. Där ett batteri passar alla. Nu med fler än 100 verktyg för hem & trädgård, så oavsett behov kan ONE+ lösa dem.  

R18GG-0  

Kraftkälla

18V

Antal medföljande batterier

0

Flöde (g/min)

210

Fettkapacitet

400g (patron) / 450g (direktfyll)

Slänglängd (cm)

76

Max. Tryck (bar/PSI)

690 / 10,000

Vikt med batteri (kg)

4.0

Artikelnummer

5133004643

EAN-kod

489221018304

RYOBI® bygger sina verktyg för att de ska hålla och detsamma gäller garantin. Vid registrering erbjuder Ryobi 3 års garanti på både verktyg och batteri.Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman

Relaterade länkar