2019-09-05 12:35Pressmeddelande

Ryobi lanserar flexibel lödning på ONE+batteri!

null

Med upp till 3 timmars driftstid tillsammans med ett 5,0 Ah-batteri kan du jobba nästintill oavbrutet med den pennformade skaftet som erbjuder total kontroll och hög precision. Levereras med en lödspets, mejselspets och 100g lödtråd. En verkligt mångsidig lödkolv!

Klicka snabbt och lätt på ett ONE+batteri och starta lödkolven. På bara 50 sekunder har den nått en värme på 480°C. Den platta basen innebär att du kan ställa verktyget där du behöver utan problem under uppvärmning, nedkylning eller förberedelser. Med en 83 cm lång kabel från enheten får du en stor och flexibel arbetsyta. I combination med att vara batteridriven låter den här lödkolven dig löda där du behöver det utan begräsningar.


LED-indikator visar när enheten värms upp och kyls ner samt har en funktion som stänger ner automatiskt efter 10 minuter vilket skyddar både användaren från olyckliga brännskador och onödig förbrukning av batteritid.


ONE+ Lödkolv ingår i ONE+systemet som nu har över 100 verktyg för hem & trädgård där alla verktyg kan drivas på samma batteri. På så sätt täcker ONE+systemet alla projektbehov runt om i hemmet.

R18SOI

Kraftkälla 18V
Antal medföljande batterier 0
Temperatur (°C) 480
Vikt med batteri (kg) 0.8
Artikelnummer 5133004382
EAN-kod 4892210173324För ytterligare information
Kontakta försäljningschef Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

Om Ryobi
Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman