2018-05-08 15:30Pressmeddelande

Ryobi® lanserar en unik 18V stångsekatör

null

Ryobi© strävar efter att kontinuerligt utveckla nya innovativa produkter och lyckas återigen imponera.

Ryobis första innovativa batteridrivna stångsekatör underlättar trådgårds-skötseln genom att förenkla grenkapning, i synnerhet när det gäller svåråtkomliga grenar.

Det kan vara svårt att kapa höga eller potentiellt farliga grenar, i synnerhet i täta trädkronor. Därför lanserar Ryobi® den nya 18V stångsekatören som underlättar trädbeskärning.


ONE+ stångsekatör är det senaste tillskottet i systemet ONE+ – där ett batteri driver fler än 70 olika verktyg för hemmet och trädgården. När du är klar med trädbeskärningen kan du till exempel flytta Lithium+ batteriet till en borrmaskin och börja snickra, eller ansluta det till en trädgårdsstädare och snygga till trädgården.

ONE+ har funnits till en rad trädgårdsredskap och elverktyg sedan 1996 – över 20 års innovation av ONE+ i ett verktygssystem. Därför är ONE+ det marknadsledande batteridrivna systemet med elverktyg för hemmabruk, med miljontals nöjda hemmafixare, familjer och husägare.


OLP1832B

Ryobi® kan redan stoltsera med ett fantastiskt rykte när det gäller trädgårdsverktyg konstruerade utifrån användarens behov. Den handhållna stångsekatören kompletterar verktygssamlingen och underlättar trädbeskärning i krävande situationer. Detta tack vare en 18V motor i kombination med högklassiga sidoskär som ger en kapkraft på 1,47 kN för perfekt resultat. Stångsekatören kapar grenar på upp till 32 mm i diameter snabbt och effektivt.

Stångsekatören OLP1832B har hög kapningskraft i förhållande till sin låga vikt. Tack vare den låga vikten på 1,5 kg är den lätt att använda även under längre tid. Stångsekatören har ett soft grip-handtag för optimal komfort vid trädbeskärning.

Ryobis stångsekatör är det senaste tillskottet i den växande batteridrivna serien ONE+. Våra batterier är kompatibla med ONE+systemets alla verktyg för hemmet och trädgården, vilket innebär att du vid behov kan utöka din verktygsfamilj utan att behöva köpa individuella basverktyg, batterier eller laddare.

Våra verktyg har alla en slitstark konstruktion liksom ett överkomligt pris och en treårig garanti för extra trygghet.

Utomordentlig kapningskraft med ett batteri som tänker självständigt: allt du behöver för att få jobbet gjort.

Strömförsörjning 18V
Kapningskapacitet 32 mm
Längd 85 cm
Bladtyp Sidoskär
Vikt (utan batteri) 1,5 kg
Artikelnummer 5133002842
EAN-kod 4892210147967

Mer information finns på ryobitools.se

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman