2017-05-11 09:15Pressmeddelande

Ryobi lanserar 18V gräs-/häcktrimmer och tryckspruta i ONE+ serien.

null

Ryobis nya och innovativa kombinationsverktyg underlättar trädgårdsskötseln. Verktygen är konstruerat för mångsidighet, komfort och optimal prestanda oavsett var du arbetar och vad du arbetar med. 

Husägare som vill rensa vildvuxna buskar eller skydda gräsmattan mot ogräs kommer att uppskatta dessa lätthanterade produkter.

18V gräs-/trimmer och tryckspruta är båda nya tillskott i ONE+ serien där samma batteri passar över 70 trädgårds- och elverktyg. När du är klar med gräsmattan kan du till exempelvis flytta Lithium+ batteriet till en borr-/skruvdragare och börja snickra eller ansluta det till en trädgårdsstädare och snygga till trädgården. 

Gräs-/häcktrimmer - OGS1822 
OGS1822 gräs-/häcktrimmer är kompakt, smidig och utrustad med gummibeklätt handtag för maximal komfort. En vikt på endast 1,2 kg utan batteri innebär att verktyget kan användas under långa arbetspass utan större ansträngning. Dessutom gör ett snabbytessystem det snabbt och enkelt att byta mellan grässaxen och trimmersvärdet.

Tryckspruta - OWS1880
Trycksprutan, OWS1880, trycksätter vätskan genom ett knapptryck så att du slipper pumpa för hand på traditionellt vis, lås strömbrytaren för kontinuerligt tryck.

Tank på 3,5 liter och inbyggd mätkopp gör arbetet enkelt samtidigt som du under arbetets gång lätt håller koll på mängden ogräsmedel som finns kvar i behållaren.

Drivs av ONE+
Båda produkterna är idealiska komplement till din existerande ONE+ verktygssamling. Som en del av Ryobis 18V ONE+ serie är samtliga verktyg i serien kompatibla med ett och samma Lithium+ batteri. Välj bland över 70 elverktyg och trädgårdsverktyg i den ständigt växande serien!

Båda verktygen omfattas av Ryobis förlängda garanti upp till 3 år vid registrering online inom 30 dagar efter inköpsdatumet!

För mer information, besök ryobitools.se eller Ryobis YouTube kanal RyobiTV. 

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman