2017-11-06 08:40Pressmeddelande

Ryobi 18V ONE+ arbetsbelysning

null

Lys upp arbetsplatsen med belysning från Ryobis ONE+ 18V serie.

Oavsett om du behöver en lampa till campingplatsen eller arbetet utomhus i mörka utrymmen har Ryobi lampor som passar – välj mellan arbetslampor, strålkastare eller ficklampor. 

Ryobi har utvecklat ONE+ belysningssortimentet med användaren i åtanke. Från mindre handhållna lampor till arbetsbelysning med flera monteringsalternativ kan du vara säker på att det finns en lösning som passar dina behov.

Belysningsserien är lika användbar för hemmasnickaren som för andra aktiviteter som t.ex. vinds- eller garagestädning. Tack vare kompakta mått är lamporna lätta att förvara och transportera.

Alla ONE+ 18V lampor är utrustade med lysdioder (LED). Med längre livslängd än traditionella halogenlampor och lägre värmeutveckling är de säkrare att använda.

Samtliga lampor är en del av ONE+ serien där samma 18V batteri passar till över 70 el- och trädgårdsverktyg. Det innebär att du kan bygga ut din verktygssamling utan att behöva köpa extra batteri och laddare varje gång du köper ett nytt verktyg.

ONE+ 18V Fällbar arbetsbelysning
[R18ALF-0]

Denna innovativa fällbara arbetslampa kan ställas, vinklas och hängas upp praktiskt taget överallt. Oavsett var du arbetar – i ett mörkt hörn eller under bilen – har du händerna fria och en arbetsmiljö med bra belysning. Lampan har två lysdiodbanker så att du kan välja mellan halv effekt för att spara batteri eller använda alla 20 lysdioder för maximal ljusstyrka.

ONE+ 18V Arbetsbelysning - NYHET
[R18ALU-0]

LED lampa med frostat glas som förhindrar bländning och en inbyggd USB laddningsport. Perfekt för friluftsliv, du kan till exempel hänga upp lampan i tältet och ladda mobiltelefonen samtidigt. Lampan har två ljusinställningar.

ONE+ 18V Ficklampa - NYHET
[R18T-0]

Kompakt LED ficklampa med en räckvidd på 20 meter, är idealisk för hemmabruk och vardagsaktiviteter såsom hundpromenader. Mångsidiga lampa med vridbart huvud för perfekt ljusvinkel och en funktionell design som gör att ficklampan kan stå på sitt batteri, hängas på ett spik, regel eller i en krok.

ONE+ 18V LED strålkastare
[R18SPL-0]

R18SPL är idealisk för både bil och friluftsliv. Strålkastaren avger starkt vitt ljus och har en räckvidd på 600 m. Levereras med 12V kabel som kan kopplas till biluttaget – perfekt om du t.ex. behöver byta däck vid vägkanten i mörkret.

ONE+ 18V Hybrid arbetslampa
[R18ALH-0]

Roterbar i 360 grader och flera fästpunkter gör denna mångsidiga batteridrivna arbetslampan idealisk för alla arbetsmiljöer. R18ALH har upp till 4 timmars driftstid när du använder ett 5,0 Ah batteri. Lampan kan även användas direktansluten till ett vägguttag för oavbruten drift.

Beskrivning Modellnamn Lumen CCT* CRI* Lämpligt avstånd
18V Fällbar arbetsbelysning R18ALF-0 850 5 700 K 80 0-1 m
18V Arbetsbelysning R18ALU-0 330 5 000 K 65 0-3 m
18V Ficklampa R18T-0 140 5 300 K 67 Upp till 20 m
18V LED strålkastare R18SPL-0 2300 5 500 K 70 Upp till 600m
18V Hybrid arbetslampa R18ALH-0 1 800 6000K 70 Upp till 10 m

* CCT står för Correlated Color Temperature och definierar färgnyanseringen av vitt LED ljus. CCT mäts i Kelvin. Varmt ljus ligger på cirka 2 700 K. Ljus som motsvarar dagsljus ligger på cirka 4 500 K eller mer.

* CRI är ett mått på ljuskällans förmåga att visa ett föremåls färger på ett ”realistiskt” eller ”naturligt” sätt. Skalan är 0–100, där 100 indikerar att färgerna under ljuskällan uppfattas på samma sätt som i naturligt solljus.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman