2022-08-04 06:15Pressmeddelande

RYOBI® - INTRODUCERAR NYA SKAFTDAMMSUGARE

RYOBI® Nya skaftdammsugare - kraftfull städning nära till handsRYOBI® Nya skaftdammsugare - kraftfull städning nära till hands

Städning kan vara en riktig utmaning. Upptäck RYOBIs tre nya skaftdammsugare med kraftfull sugkraft och en lättanvänd konstruktion, som gör det lite enklare att navigera bland livets små hinder.

Kraft som presterar
RYOBIs Skaftdammsugare-serie använder kraften hos ONE+™-systemens utbytbara batterier för att tillhandahålla sladdlös städning utan olägenheten med en klumpig, svårmanövrerad dammsugare. Den nya dubbla cykloniska separationstekniken ger ett snabbare och mer långvarigt luftflöde som gör det snabbt och enkelt att rensa upp och städa när du behöver det.
 
Självstående design för enkel pausning eller förvaring

Självstående design för enkel pausning eller förvaring

En trevligare upplevelse
 
Varje Skaftdammsugare är självstående och lättviktig, men har även en praktisk – och stor – löstagbar dammbehållare som gör tömningen enkel och hygienisk.
Den självstående funktionen förenklar förvaringen, eftersom man varken behöver borra monteringsplattor i väggen eller låta den vila mot något stöd. Behöver du öppna när det ringer på dörren eller flytta runt möblerna mitt under städningen? Du behöver inte oroa dig för att lägga ifrån sig dammsugaren – det är bara att ställa den rakt upp och ner och gå i väg.
 
Enkelt att komma åt på svårtillgängliga utrymmen

Enkelt att komma åt på svårtillgängliga utrymmen

Det svängbara, smidiga golvmunstycket är särskilt användbart när du navigerar mellan knepiga och svåråtkomliga ytor. Dessutom behöver du inte längre plågas av det bullriga och störande ljudet från en vanlig dammsugare eftersom RYOBI® Skaftdammsugare-serien har 40 % lägre ljudnivå och bättre ljudkvalitet*.
*Jämfört med RYOBI® modell R18SV7-0
 
Vad omfattar sortimentet?
Eftersom RYOBI® Skaftdammsugare-serien består av tre produkter, blir det lättare för dig att hitta den perfekta dammsugaren.
 
RSV18 – har en motor med borstar, 55-minuters drifttid, 0,6-liters dammbehållare och är försedd med ett 24 cm brett golvmunstycke, borste och fogmunstycke.
 
RSV18X – borstlös motor, 60 minuters drifttid, 0,8 liters dammbehållare och försedd med ett 26,5 cm brett golvmunstycket för 10 % snabbare täckning, borste och fogmunstycke.
 
RSV18X1 – borstlös motor, 60 min drifttid, 0,8 liters dammbehållare och försedd med ett 27,5 cm brett premiumgolvmunstycket med dubbla rullstänger för bättre uppsamling på hårda golv och 10 % snabbare täckning, borst- och fogmunstycke, rengöringsmunstycke för ventilationsöppningar och kraftfullt husdjursmunstycke.
Drifttiderna är baserade på användning med ett 5,0 Ah-batteri men kan variera beroende på tillämpningen.
 
Varför RYOBI? 
Tack vare Ryobis toppmoderna teknik kan du flytta batteri mellan ett häpnadsväckande utbud som omfattar fler än 150 verktyg, vilket täcker in alla dina gör-det-själv-, trädgårds- och bilbehov. ONE+™ har drivit en rad olika trädgårds- och elverktyg sedan 1996. Det innebär 25 år av ONE+™-innovation i ett och samma verktygssystem. Det är just därför som ONE+-systemet är marknadsledande inom batteridrivna gör-det-själv-produkter över hela världen. Alla RYOBI®-verktyg har en slitstark konstruktion till ett konkurrenskraftigt pris, samt en treårig garanti för extra trygghet.
 


Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.


Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sweden
Magnus Thiman
Malin Hornemark
Marketing Specialist Sweden
Malin Hornemark