2017-06-09 08:21Pressmeddelande

ONE+ serien lanserar den första kedjesågen

null


Kapa mindre träd, stockar och grenar med ONE+ och nya 18V borstlösa kedjesågen i serien.

Ryobis första ONE+ kedjesåg ger kunderna en smidig upplevelse vid arbete med mindre träd, stockar och grenar.

Ryobi kan redan stoltsera med ett fantastiskt rykte när det kommer till verktyg som är konstruerade utifrån användarens behov. Nu lanseras ytterligare nyheter i ONE+ serien – den första 18V kedjesågen finns nu för att komplettera serien - ett högpresterande verktyg som gör det möjligt för hemmafixare att underhålla trädgården med batteridriven kraft.

Med avancerad och innovativ borstlös motor kan OCS1830 leverera tillräckligt med effekt och hastighet för att kapa stockar upp till 25 cm i diametern. Hemmafixaren kommer att uppskatta egenskaper som låg ljudnivå och lättstartad gång samtidigt som de slipper bränslemix och utsläpp.

ONE+ motorsågen är det senaste tillskottet i ONE+ serien – där ett batteri driver mer än 70 olika verktyg för hem och trädgård. När du är klar med motorsågen kan du till exempelvis flytta batteriet till borr-/skruvdragaren eller gräsklipparen.

OCS1830

OCS1830 vägen endast 2,5 kg utan batteri vilket gör den lätt och smidig att hantera. Med 30 cm långt Oregon® svärd och automatisk oljesmörjning av kedjan är kedjesågen ett lättanvänt och bekvämt verktyg i trädgården. Justera även kedjan snabbt och enkelt tack vare verktygsfri kedjespänning.

Med dubbla bromsfunktioner – mekanisk kedjebroms och motorbroms – kan användaren alltid jobba säkert!

Ryobis 18V kedjesåg är det senaste tillskottet i den växande batteridrivna ONE+ serien, där ett batteri är kompatibelt med alla verktyg. Utöka din verktygssamling med elverktyg eller trädgårdsprodukter på ett enkelt och ekonomiskt sätt genom att köpa lösa verktyg utan extra batterier och laddare.

Bästa batteriet till verktyget

Kedjesågen rekommenderas i kombination med Ryobis 5,0 Ah Lithium+ batteri. Ryobis största batteri ger verktyget maximal prestanda och lång driftstid.

Köp nya 18V kedjesågen som 0-version och bygg ut din verktygssamling utan extra batterier och laddare.

Välj bland över 70 elverktyg och trädgårdsmaskiner i den ständigt växande serien!

Beskrivning Modell Rekommenderat pris
18V Kedjesåg OCS1830
1999: - Inkl. moms


För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se


Ytterligare information

För ytterligare information, kontakta Trade Marketing Manager Fredrik Backert på telefon +46 (0)738 20 80 90 eller e-mail: fredrik.backert@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida;www.ryobitools.se

Om Ryobi

Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman