2021-03-25 07:25Pressmeddelande

Nya ONE+ Häcksaxen med unikt grepp kombinerar ergonomi och balans

18V Häcksax 55cm

Häcksaxens 55cm svärd och 24mm grenkapacitet tillsammans med det nya smala ergonomiska handtaget ger maximal komfort samtidigt som du får nog med kraft att tackla tuffa jobb. Med det diamantslipade svärdet kan du dessutom vara säker på att det blir ett skarpt och precist resultat.

Nya RY18HT55A-0 med smidigt och ergonomiskt grepp

Utmärkt ergonomi

Den nya designen på handtaget är framtaget för avancerad ergonomi som låter användaren ha handleden rak under klippningen vilket ger ökad komfort över tid och ett verktyg som är lättare att hantera.  

Lätt och kompakt

Häcksaxen väger enbart 2,4 kg utan batteri och är 14% lättare och 31% mer kompakt än tidigare 55cm-modell. Det underlättar användandet och ökar komforten när arbetspasset är långt.

 

HedgeSweep™ Lövfösare

Alla Ryobis 18V Häcksaxar 55cm levereras med tillbehöret HedgeSweep, en så kallad lövfösare som fästs enkelt ovanpå svärdet.

“Lövfösaren föser bort avklippna blad och kvistar under tiden du arbetar, så du får en rensad och snygg häck som dessutom mår bra.” säger Nordic Product Manager Liisa Railasto.

 

Specifikationer RY18HT55A-0

 Kraftkälla

18V

Antal medföljande batterier

0

Max. grenkapacitet (mm)

24

Svärdlängd (cm)

55

Svärdtyp

Diamantslipat

Vikt utan batteri (kg)

2,4

Artikelnummer

5133004909

EAN-kod

4892210189349

 
 
 
 
 
En del av ONE+systemet

Häcksaxen är det senaste tillskottet till ONE+systemet och kan drivas av alla 18V ONE+batterier. I systemet finns nu över 100 verktyg för både hem och trädgård som alla kan drivas på samma ONE+batteri.Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman