2019-06-05 10:58Pressmeddelande

Myggfri zon på hela 20 m² med Ryobis nya Myggskydd!

null

Ryobi® är varumärket som ständigt vill innovera verktyg och redskap för hemmet och trädgården. Återigen har de levererat med det nya 18 volts myggskyddet – sommarens måste!


Kategorin för livsstil och fritid växer hela tiden med nya batteridrivna produkter och nu är Ryobis första batteridrivna myggskydd här. Utvecklad för att “stöta bort” mygg, knott och andra bitande insekter i alla tänkbara utomhusmiljöer, vilket gör båtturen, campingen, grillkvällen eller dagen i trädgården så mycket mer njutbar.

“Med en imponerande skyddszon på 20m² är ONE+ myggskydd perfekt för alla utomhusaktiviteter och äventyr, även om det så bara är i trädgården. Myggskyddet drivs av ett ONE+ 18V-batteri och skyddar med en matta som värms upp. Lägg enkelt i mattan, tryck på ON och din skyddszon är aktiv”, säger Marcus Fritz, Produktchef på Ryobi.

Tack vare att produkten är batteridriven och använder sig av utbytbara mattor behövs inte dyr gas vilket betyder inga lågor, ingen doft eller rök. Alltså en säkrare, enklare och snabbare lösning.

Kompakt och lätt – Myggskyddet väger endast 0,7 kg och har ett smidigt gummihandtag vilket gör transport enkelt till alla tänkbara platser. Enheten står stadigt på bord och plana ytor men vill man hellre hänga upp den fungerar handtaget dessutom som upphängning, i t.ex. träd eller på balkongräcke.

En inbyggd LED-lanterna med tre ljusnivåer skapar stämning eller lyser upp när du behöver bättre sikt. En 2-i-1-lösning för att både hålla insekterna borta samtidigt som du kan njuta av varma sommarkvällar även när solen gått ner.

ONE+systemets senaste tillskott, Myggskydd 18V, drivs såklart av ett ONE+batteri. Är du redan inne i systemet innebär det att du sparar pengar på att köpa en nollversion utan batteri och laddare. Är du på väg in i systemet kan du köpa produkten i ett kit med batteri och laddare för att komma igång. Oavsett har du över 100 verktyg ytterligare i systemet som drivs av samma batteri som du nu redan har.

ONE+ har utvecklat innovativa och användarvänliga elverktyg sedan 1996: i mer än 20 års tid! Det är därför ONE+ är ledande på marknaden av batteridrivna verktyg världen över.

Myggskydd 18V Specifikationer


OBR1800 RBR180013
Kraftkälla 18V 18V
Batteri/Laddare medföljer Nej 1,3 Ah-batteri och laddare 1,5 Amp/h
Skyddszon 20 m 2 20 m 2
LED-lanterna Ja, tre nivåer Ja, tre nivåer
Driftstid 90 min / Ah 120 min
Artikelnummer 5133003730 5133004465
EAN-kod 4892210160218 4892210179098

För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se 

Ytterligare information 

För ytterligare information, kontakta Sales Manager Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com

Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se 

Om Ryobi

 Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman