2020-05-12 07:25Pressmeddelande

Multikompressorn i miniformat som ger otroliga 10,3 bar - Ryobi ONE+

Med multikompressorn kan du fylla däck på både bilen, cykeln och husvagnenMed multikompressorn kan du fylla däck på både bilen, cykeln och husvagnen

En multikompressor med fyllning- och tömningsfunktion för både högtryck (bildäck, cykeldäck m.m.) och volym (pooler, badleksaker, madrasser och andra uppblåsbara prylar).

Kompressorn låter dig pumpa upp en dubbelmadrass på en minut, ett cykeldäck till 4,5 bar på 19 sekunder och ett bildäck till 2,2 bar på bara 54 sekunder. På ett fulladdat 5,0Ah-batteri kan man pumpa upp 105 cykeldäck eller fylla 29 dubbelmadrasser.

Knapparna är enkla att använda. Det finns en AV/PÅ-knapp med lägesväljare, start/stopp-kontroll samt tryckreglering för att ställa in önskat tryck. När trycket är uppnått stänger den autmoatiskt av. Perfekt för precisa fyllningar som bildäck eller bollar.

“Det här är ett mycket mångsidigt verktyg och har blivit ett av mina mest använda hemma. När man ska pumpa upp allt från barnens bollar, badleksaker till gästmadrassen och cykeldäcken. Och inte glömma bildäcken!” säger Marcus Fritz, Produktchef på Ryobi.

Kompressorns design är kompakt och av lätt vikt med ett smidigt bärhandtag för enkel förflyttning. Den kompakta storleken gör den perfekt för bagageutrymmet på bilen eller i husvagnen.

Med ett separat läge för tömning kan kompressorn snabbt tömma stora saker med mycket luft, t.ex. luftmadrasser. Det här läget är också bra för att vakuumförpacka klädpåsar eller andra grejer för att spara plats.

Medföljer gör en högtryckssland, en volymslang samt bollnål, prestaventil och ett avsmalnande högtrycksmunstycke. Allt förvarat på sidan av enheten.

R18MI-0  

Kraftkälla

18V

Antal medföljande batterier

0

Luftflöde högtryck (l/min)

16

Luftflöde volym (l/min)

500

Max Tryck (Bar / PSI)

10.34 | 150

Standardutrustning

Högtryck- och volymslang, 1 x bollnål, 1 x metallprestaventil, 1 x avsmalnande munstycke

Vikt med batteri (kg)

1.8

Artikelnummer

5133004714

EAN-kod

4892210184474

 

Precis som alla ONE+verktyg ingår produkten i ONE+systemet med över 100 verktyg för hem & trädgård, där alla produkter drivs av samma batteri.Ryobi ger alla sina användare en förlängd garanti upp till 3 år. Läs mer online.


Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman