2017-11-13 08:35Pressmeddelande

Marknadens kraftigaste cirkelsåg för hemmafixare!

null

Ryobis nya 18V cirkelsåg med borstlös motor är en av marknadens mest avancerade cirkelsågar. Kombinationen av kraftfull motor, intelligent elektronik och Lithium+ batterier ger mer kraft och längre driftstid. 

Den borstlösa motorn eliminerar friktion och ger cirkelsågen 30% längre driftstid och 25% snabbare kapning jämfört med andra Ryobi batteridrivna sågar. Nya cirkelsågen, R18CS7, har prestanda som tidigare endast kunde fås med de nätdrivna cirkelsågarna.

Prestandan innebär möjlighet för krävande arbetsuppgifter och batteridriven frihet. Oavsett om det gäller sågning av skivor som plywood eller MDF, kapning av bänkskivor eller parkett har den borstlösa cirkelsågen i ONE+ serien den precision och kraft som krävs.

Cirkelsågen är ett nytt tillskott i ONE+ serien där samma batteri är kompatibelt med över 70 el- och trädgårdsverktyg. Så för att underlätta arbetet och ekonomiskt bygga ut din verktygssamling kan du förflytta samma batteri mellan maskinerna.

R18CS7-0 
Tack vare ett imponerande sågdjup på 60 mm vid 90° och geringssågning upp till 50° är cirkelsågen idealisk för all slags kapning.

R18CS7 levereras med en sågklinga på 184 mm, 16 mm hålstorlek och 24st hårdmetalltänder som maximerar driftstiden och ger ren kapning.

Utvecklad för hemmafixaren
Växla snabbt mellan djup- och geringsinställning tack vare verktygslös justering. Med en lättanvänd spak och en vingmutter slipper du använda insexnyckel.

R18CS7 har två ergonomiska handtag som ger optimal kontroll över verktyget. Båda handtagen är dessutom utrustade med Ryobis GripZone™ gummibeläggning som ger ett bekvämt och stadigt grepp och gör det enkelt att hålla sågen i linje.

Cirkelsågen har även ett dammutblås som avlägsnar spån framför klingan. Dammsugare kan anslutas till utblåset för en dammfri arbetsmiljö.

Bästa batteriet till ditt verktyg?
Till sågning rekommenderas Ryobis 5,0 Ah Lithium+ batteri för bäst prestanda och driftstid. En laddning räcker till kapning av upp till 110 m 13 mm plywood – gott om kraft för långa arbetspass! 

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman