2019-09-12 12:52Pressmeddelande

Marknadens första batteridrivna Sopmaskin från ONE+

null

Denna sopmaskin är den första batteridrivna modellen på marknaden, både lätt och smidig och ger utmärkt manövrerbarhet och kontroll. Borstarna roterar vid 140 varv per minut, vilket ger dig utmärkt sopningskvalitet.

Med fantastiska driftstider på upp till 3 timmar och 20 minuter på ett 5,0 Ah-batteri kan Sopmaskinen användas för att samla löv, gräsklipp, kottar, sågspån, träkuber, spikar och skruvar från ytor som gångstigar, uppfart och garagegolv. Eller varför inte barnens leksaker på vardagsrumsgolvet. Vi lovar att städningen kommer kännas som en lek med denna högeffektiva sopmaskin!

De två borstarna ger ett 53 cm brett uppsamlingsområde, och drar in skräp i 17L-behållaren. Den stora behållaren tillåter längre städning och större objekt att samlas upp.

Det finns möjlighet att justera bakhjulets höjd vilket gör att sopmaskinen kan användas på en mängd olika ytor, med skydd på sidorna för att kunna komma ända upp till kanterna utan att skada eller märka väggarna. Sopmaskinen förvaras nästan omärkbart i vertikal läge på sina bakre fötter vilket sparar plats.

Det höjdjusterbara handtaget med mjukt skumgrepp gör det bekvämt att hålla och styra. Maskinen startas genom att kicka lätt på brytaren för snabb och enkel igångsättning samtidigt som den håller avstånd från damm- och smutsuppsamlingen.

Precis som övriga verktyg i ONE + ™ -systemet, kan Sopmaskinen drivas av alla ONE +™-batterier! Du kan använda ett batteri till ett fantastiskt utbud av över 100 verktyg som täcker alla dina DIY, trädgård och rengöringsbehov.

Ryobi-verktyg är byggda för att hålla samtidigt som de lanseras till ett konkurrenskraftigt pris. De skyddas av en tre-års garanti för ytterligare trygghet för konsumenten.


R18SW3

Kraftkälla 18V
Antal medföljande batterier 0
Uppsamlingsbredd (cm) 53
Uppsamlare (L) 17
Obelastad hastighet (v/min) 140
Vikt med batteri (kg) 8.7
Artikelnummer 5133004365
EAN-kod 4892210170972

För ytterligare information
Kontakta försäljningschef Magnus Thiman på telefon +46 (0)768 56 44 18 eller e-mail: magnus.thiman@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida; www.ryobitools.se

Om Ryobi
Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


Om Ryobi

TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman