2020-08-27 07:51Pressmeddelande

Flexibel och portabel grovdammsugare utan sladdar…

Ryobis nya grovdammsugare tar fint damm, större skräp och vätskaRyobis nya grovdammsugare tar fint damm, större skräp och vätska

RYOBI’s NYA 18V Grovdammsugare för vått och torrt är perfekt för städning i verkstan och rullas enkelt ut till bilen.

Med sugeffekt på upp till 82 W ger den här batteridrivna grovdammsugaren oerhörd kraft, perfekt för allt som behöver röjas upp i verkstan. Från fint sågspån och damm samt större restbitar till vatten och andra vätskor. Dammsugaren kan konverteras till en blåsare som enkelt blåser rent arbetsytorna och dina verktyg.

Dammsugaren kan anslutas till flera olika ONE+verktyg med en universaladapter och på så sätt får du aktivt dammutsug medan du jobbar. Det håller din arbetsyta ren samt hindrar dammpartiklar från att spridas i luften.  

Designad för att vara både lätt och kompakt med stabila hjul. En verkligt portabel lösning. Du drar den enkelt med dig när du dammsuger och med friheten av batteridrivet behöver du aldrig mer tänka på för korta eller trassliga sladdar.

“Antalet gånger du behöver tömma behållaren är minimala tack vare 18 liters-tanken. Den är dessutom designad för att användas både i en verkstad och garage samt för trädgårdsrester! Med ett 5,0Ah-batteri får du upp till otroliga 22 minuters driftstid!” Säger Marcus Fritz, Produktchef på Ryobi.

Tillbehörsförvaring för golvmunstycke, fogmunstycke och borste finns på enheten. Grovdammsugaren har en 1,8 meter lång slang och bekvämt böjt handtag samt teleskopiskt rör. Medföljer gör också filterpåse, skumfilter, veckfilter och dammutsugsadapter.  

Denna grovdammsugare är det senaste tillskottet till ONE+systemet och erbjuder en smidig lösning för både våt- och torrdammsugning. Perfekt för städ i garaget, verkstan eller bilen. Och tack vare förmågan att suga upp vätsko blir den än mer användbar, även i hemmet. Läs mer om Ryobis städserie på: https://se.ryobitools.eu/activities/stadning/

Precis som alla ONE+verktyg ingår produkten i ONE+systemet med över 100 verktyg för hem & trädgård, där alla produkter drivs av samma batteri.Ryobi ger alla sina användare en förlängd garanti upp till 3 år. Läs mer online.

R18WDV

 

Kraftkälla

18V

Antal medföjande batterier

0

Luftflöde (l/min)

1400

Sugeffekt (Watt)

82

Lufttryck (kPa)

11.4

Slanglängd (m)

1.8

Kapactitet behållare (L)

18

Vikt med batteri (kg)

4.5

Artikelnummer

5133004724

EAN-kod

4892210186096

 

 Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman

Relaterade länkar