2021-01-28 07:10Pressmeddelande

Beskär svåråtkomliga grenar med ONE+ nya teleskopiska Stångsekatör

Teleskopisk Stångsekatör 18V

Beskär enkelt grenar som sitter svårt och högt med den här teleskopiska stångsekatören, från 1,9 m till 2,7 m. Det roterbara huvudet med 5 lägen möjliggör 150 ° rotation så att du kan klippa grenar i olika vinklar. Med 250 Nm vridmoment tar skären sig enkelt igenom grenar upp till 32 mm tjocklek.

”Detta verktyg skapades för att hålla din trädgård frisk genom att ta bort skadade och sjuka grenar och för att främja tillväxt”, förklarar produktchef Liisa Railasto.

Sidoskären fungerar som en sax, för att skapa de renaste och mest exakta snitt som leder till minimal skada på grenen.

Enkel användning

Trots sin storlek har stångsekatören en lätt design. Dessutom, för extra stöd, finns selen som ser till att det är bekvämt under användning, även under längre perioder.

RY18PLA-0

­­­­­Kraftkälla

18V

Antal medföljande batterier

0

Skärtyp

Sidoskär

Kapkapacitet (mm)

32

Längd (m)

1.9-2.7

Vikt med batteri (kg)

3.9

Artikelnummer

5133004575

EAN-kod

4892210182562

 

 

 

 

 

Som det senaste tillskottet till ONE+ kan stångsekatören drivas av vilket ONE+batteri som helst! Du kan använda ett batteri till ett häpnadsväckande utbud av över 100 verktyg som täcker alla dina gör-det-själv-projekt och trädgårdsbehov.


Om Ryobi

Ryobi har i mer än 50 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Empire och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

Kontaktpersoner

Magnus Thiman
Sales Director Sverige
Magnus Thiman