2016-09-23 09:07Pressmeddelande

50% lägre ljudnivå vs. traditionell slagskruvdragare - Ryobi lanserar oljepulsmekanism

null

Med Ryobis nya QuietSTRIKE slagskruvdragare snickrar du effektivt med halverad ljudnivå tack vare den innovativa oljepulsmekanismen. Den första slagskruvdragaren med oljepulsteknologi för hemmafixare!

Slagskruvdragare är i många fall högljudda och stör omgivningen i tät bebodda områden. Därför lanserar Ryobi ett nytt verktyg som gör att du kan arbeta betydligt tystare!

Oavsett om du renoverar hemma, är trädgårdsentusiast eller om du är i behov av utrustning för att montera har Ryobi ett eller flera verktyg för dig. Bäst av allt – du behöver bara ett batteri till alla dina 18V verktyg!

Sedan 1996 har den innovativa verktygsserien ONE+ varit en del av Ryobi. Idag är ONE+ den marknadsledande batteridrivna plattformen med elverktyg och trädgårdsmaskiner för hemmet med miljontals nöjda familjer och husägare.

R18QS-0

Dra långa skruvar med minimal ansträngning
Slagmekanismen lagrar energin och frigör den med korta kraftiga stötar för ett intensivt vridmoment.

Slagverktyg är idealiska eftersom de gör jobbet åt dig. Dessutom slipper du använda båda händerna för att hålla ner verktyget när större skruvar dras.

QuietSTRIKE
Slagskruvdragaren har en oljepulsmekanism som minskar verktygets ljudnivå drastiskt. Traditionella slagskruvdragare

har en hög ljudnivå på grund av slagmekanismen som är av metall – med tusentals slag per minut. Quiet STRIKE är annorlunda eftersom slagmekanismen är monterad i en oljekammare som dämpar slagljudet. Faktum är att teknologin minskar ljudnivån med 50%.

Ryobis nya Quiet STRIKE slagskruvdragare har dessutom:

 • Snabbchuck – gör det möjligt att byta bits utan verktyg. Dra tillbaka chucken för att smidigt klicka i bitsen.
 • Tre LED-lampor – för bättre synlighet, även i mörka hörn.
 • Bälteskrok – kan monteras på vänster eller höger sida för att anpassa verktyget beroende på vänsterhänt eller högerhänt användare.
 • Variabel hastighet – varvtal från 0 - 3200 varv/min för hög precision.

 • Bästa batteriet till ditt verktyg?
  Ryobi rekommenderar verktyget i kombination med 2,5 Ah Lithium+ batteri. Det kompakta, lätta och kraftfulla batteriet ger optimal användarkomfort i kombination med oslagbar kraft och drifttid. Dra upp till 225 skruvar på en laddning! (4x65 mm skruv och virke med hållfasthetsklass C24).

  18V Quiet STRIKE slagskruvdragare levereras utan batteri och laddare vilket innebär att du kan bygga ut din verktygssamling utan extra batterier och laddare. Ryobi förstår behovet av anpassning till rimliga priser och utökar därför ständigt utbudet av verktyg som säljs utan batteri och laddare.

  Specifikation
  Batterityp 18V
  Obelastad hastighet 0–3200 varv/min
  Vridmoment 45 Nm
  Slagtal 2200 slag/min
  Slagteknik Oljepulsmekanism
  Max. skruv Ø M10
  Ljudtrycksnivå 92 dB(A)
  Beskrivning Modell Rekommenderat pris
  18V ONE+ 18V QuietSTRIKE slagskruvdragare R18QS-0
  1399:- Inkl. moms

  Alla RYOBI® produkter levereras med 2 års garanti.

  För mer information om RYOBI® och våra produkter besök www.ryobitools.se


  Ytterligare information
  För ytterligare information, kontakta Trade Marketing Manager Fredrik Backert på telefon +46 (0)738 20 80 90 eller e-mail: fredrik.backert@tti-emea.com. Kontakta kundservice på telefon +46 (0)8 24 60 30 om du vill ha information om närmaste Ryobi-återförsäljare eller besök vår hemsida;www.ryobitools.se

  Om Ryobi
  Ryobi har i mer än 40 år varit en ledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. Ryobi har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa verktyg med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från Ryobi. Ryobi ingår, liksom Homelite och de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud.

  Techtronic Industries (TTI) är en ledande leverantör av elverktyg både för vardagskonsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden klarar TTI att leverera totallösningar när det gäller elverktyg och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG Powertools och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.


  Om Ryobi

  TTI är en ledande leverantör av elverktyg både för konsumenter och proffs inom konstruktions- och byggbranschen. Som den näst största aktören på världsmarknaden kan TTI leverera totallösningar och man har en stark fokus på högkvalitativa varumärken och innovativa produkter. TTI:s breda sortiment inkluderar högkvalitativa elverktyg från Milwaukee, AEG och Ryobi samt trädgårdsmaskiner från Homelite.

  Kontaktpersoner

  Magnus Thiman
  Sales Director Sverige
  Magnus Thiman